Door Spikerdoarp Hallum opvrijdag 19 juli 2024

Vrijwilligers gezocht & programma Spikerdoarp!

2024-07-19 23:05:02

Als bestuur hebben we de afgelopen weken niet stilgezeten.  Alle belangrijke voorbereidingen zijn in volle gang!  Het programma  is klaar, we hebben  genoeg begeleiders voor de groepen. Wel zoeken we nog "vijwilligers" die ons kunnen helpen. 

De vakantie is voor velen begonnen, nog een paar weken en dan is het weer zo ver. Spikerdoarp 2024  komt er aan en wel op 27 28 en 29 augustus. We zijn als bestuur druk bezig geweest met vele zaken de afgelopen weken. En  we zullen nog even lekker doorstomen om en om in de vakantie. We hebben sponsoren benaderd, de groepsindeling is geregeld, we hebben door actief werven weer genoeg begeleiders voor editie 2024, waar we ontzettend blij mee zijn. Het terrein en de vergunningen zijn toegezegd. En de bouwploeg is al bezig  met hout regelen. 

We hebben daarnaast  voor het eerst dit  jaar jeugd betrokken bij het helpen in de tent, als je nog te jong bent om begeleider te zijn.  Ontzettend leuk dat daar zoveel animo voor is.  De indeling van alle vrijwilligers is l verstuurd. We hebben vele mensen die ons willen helpen. Alleen op bepaalde dagen net niet genoeg. 

We zijn daarom nog op zoek naar vrijwilligers op:

  • 1 donderdagmiddag  om te helpen om het terrein op te ruimen
  • 2 woensdagmiddag om te helpen bij de  poort en voorbereiding voor de opening!

Het programma is weer compleet en verstuurd. Wil je het programma bekijken? Klik dan op de bijlage! 

We vragen  dus nog wel even extra aandacht voor vrijwilligers. Deel dit bericht en denk met ons mee! Kun jij ons helpen of ken je iemand? Ga naar www.spikerdoarphallum.nl onderdeel contact en stuur een mailtje. 

Samen willen we er weer een prachtig spikerdoarp van maken! 


Naar overzicht